Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Van olyan ragasztó ami víz...

Van olyan ragasztó ami víz hatására oldódik és bele lehet nyomni a sebbe vérzés elállításként?

Figyelt kérdés

2014. okt. 26. 15:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Ragasztót nem szabad sebbe nyomni, eláll a vérzés akkor is, ha összehúzod a sebet és szorosan ráteszel egy tapaszt.
2014. okt. 26. 15:16
 2/7 A kérdező kommentje:
És ha valakinek nagyon nagy nyílt sebe van vagy meglövik a harcmezőn? Éppen csak annyi ideig kell elragasztani míg el nem szállítják kórházba.
2014. okt. 26. 15:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Olyankor elszorítják a sebet.
2014. okt. 26. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyapám katona volt orosz hadifogságban és mindig azt mondta,hogy a sót használták.Az összerántja a sebet. Soha nem láttam kötözgetni bármilye sérült.Beletette a kezét a sóba aztán csókolom..semmi baja nem volt.
2014. nov. 6. 09:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Azért a só gondolom elég metál megoldás :D mármint fájhat.
2014. nov. 6. 22:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer besóztak egy nyílt sebet, iszonyatosan csípett és másnap reggelre bedagadt az egész ujjam, rohantam a sebészetre.
2014. nov. 7. 07:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem a sótol dagadt be akezed az biztos, ha csak nem valami allergiás reakciót váltott ki.

Ja elég metál megoldás,nem mintha a ragasztó kevésbé lenne az :)

2014. nov. 7. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!