TREX16 kérdése:
Nagyon fáj mióta vége a meccsnek. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
A mai mérkőzésen egy szabadrúgás elvégzése közben a földbe rúgtam, és fájt, azonban nem foglalkoztam vele, és folytattam a mérkőzést. Mikor jöttünk hazafelé, nagyon elkezdett fájni, most meg már alig bírok rálépni. Nem tört el, mert egy lábon állva megtart. Mit tudok tenni?#sport #boka probléma
2014. okt. 17. 19:07
1/1 anonim válasza:
Szerintem menj most el a baleseti sebészetre. Remélem megnyugtatnak, hogy nincs nagy baj és csak borogatni kell, de ha komolyabb a sérülés, akkor rögzíteni kell és azt mielőbb jobb a teljes gyógyulás érdekében. Nézd meg, hogy van az ügyelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!