Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mit tehetek ezzel a heggel?...

Mit tehetek ezzel a heggel? Van vmi praktikátok? Ellehet tüntetni?

Figyelt kérdés
Nyáron volt egy balesetem, dolgoztam, és az ipari vízkőoldó, felcsapott a homlokomra, és a 2 szemöldököm között lemarta a bőrt, és egy csúnya heg maradt a helyén, ami nagyon zavar, ezt szeretném eltüntetni vagy halványítani rajta. A baleset augusztusba végén történt, bármi féle javaslatot szívesen meghallgatok. 16/F
2014. okt. 13. 21:38
 1/1 anonim válasza:
Most lehet, hogy ez gáznak fog hangzani, de ilyen csajos arckrémeket kenhetnél rá, olyanokat amit a májfoltokat meg az ilyeneket is halványítják. Szerintem ebben az esetben az alapozó sem lenne gáz, csak ha e mellett döntesz figyelj rá, hogy olyat vegyél, ami nem látszik, hogy van rajtad. Vagyis a bőröddel teljesen megegyező színűt.
2014. okt. 13. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!