Nagy baj lehet vagy csak egy húzódás?
Figyelt kérdés
Járt már úgy valaki hogy belerugodt szándékosanvalamibe (labdába) és a bokája kicsit kék lett és fájt utánna járni.Kb 2 napig de semmi más baj nem volt.Harmadik negyedik napba , naponta egyszer -kétszer szűró fájdalmat érzett ott ahol be volt egy picit dagadva , de csak a bőrén.Nem belöl.Tényleg nem vészes már volt ilyen korábban is.Volt vele valaki dokinál ?Utalhat ez a szúró fájdalom valami nagy bajra ha nem érzek semmi fájdalmat máshol?Ilyennel soha nem voltam dokinál de most szúr is és még ezt nem éreztem.Ha valaki járt így leírná a tapasztalatát?2014. okt. 10. 23:50
1/3 A kérdező kommentje:
olyan a szúrás mintha egy tüske ment volna aböröm alá, de nincs benne semmi és nem mindig ugyanott szúr.De csak a böröm.
2014. okt. 10. 23:52
2/3 anonim válasza:
Bármi lehet a huzodástól, a hajszálrepedésig. El biztos nem tört, mert akkor össze tojnád magad a fájdalomtól. Ha nem múlik Hétfőig, menj el orvoshoz, addig jegeljed.
3/3 anonim válasza:
Szerintem menj be a traumatológiára MOST.
Nekem műteni kellett, és 48 órán belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!