Vért köhögtem, de jól vagyok . Mennyi az esélye hogy komolyabb?
Csak ma vagyok itthon így kiírom megint hátha valakinek már volt ilyen.
Edzésen mellkasba rúgtak már 4 napja.Akkor nem volt semmi.Éjjel,és reggel vért köhögtem,keveset.Azóta jól vagyok,csak ha megnyomom akkor fáj.Hétvégén nagy meccs lesz ott kell lennem.Orvos az nem játszik, mert apám az,és mindent túlragoz,és ha megtudja a meccsnek lőttek.Segítsen valaki, hagyjam a franca, elmúlik magától?Mennyi az esélye ,hogy komolyabb?
Akkor éjjel megműtöttek.Amikor felébredtem volt szívócső még a baloldalon és az még pár napig ott volt,azután már nem.Már sokkal jobb.Apa bevállalt így csak papíron vagyok bent.
-Az edzést kérdezte valaki.6-8 hét mulva lehet kezdeni,de nem ajánlott.---------
A legtöbb ès a legfontosabb hogy megerösödj!
(Sajnálom az edzès dolgot,ne keseredj el)
Gondoltam már törlöm ezt a kérdést,de legyen még válaszolok neked.A focit abba kell hagynom, apám döntése.Gondolom szülinapi ajándék:)Azt kérded kiakadt-e nem tudom ,gondolom igen.Nem igazán szoktunk beszélni.Dönt ,közöl,ennyi.Tudom miért ilyen,ezért nem haragszom rá.
Fizikailag sokkal jobban vagyok.Egyébként összejöttek a dolgok,sok mindenre rálehet jönni amikor kényszerpihenőt tart az ember.El lehet keseredni meg ilyenek ,aztán onnan nem olyan könnyű kimászni.Azért vannak céljaim ,a foci mellet szertonára is jártam.Van itthon gyűrűm jelenleg a függeszkedő testhelyzetnél tartok :)talán érted.Mást nem írnék,kössz az érdeklődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!