Ugrótérd szindrómával küzd valaki? Valaki kigyógyult már belőle? (jumper's knee/ patella-íngyulladás)
Nekem hasonló problémám van a térdemmel,sajnos segíteni ne4m tudok neked,de az interneten összeszedett tünetek alapján nekem is ez lehet a bajom.Neked milyen tüneteid vannak ?Honnan tudod pontosan,hogy ilyen bajod van ?
nekem egyébként sokat segített a patella ín védő szalag használata,ezzel el tudom érni,hogy nem annyira fáj a térdem futás közben.Egyébként ha biztosan tudod ,hogy íngyulladásod van ,abból ki lehet gyógyulni,csak nem könnyű.A webbeteg.hu-n sok hasznos infót találsz .
voltam MR vizsgálaton, orvosnál is többször, szóval biztos ez a bajom.
Milyen szalagokat használsz?
Ez az a cucc :
Mielőtt megvásárolnád,mindenképpen érdeklődj az orvosodtól,hiszen ,ha voltál MR-en is akkor biztosan voltál sportorvosnál is.Szóval az,hogy énnekem jó lett ,nem biztos,hogy neked is jó lesz.Ráadásul a tegnapi futásomnál nem tettem fel ,csak nálam volt a zsebemben ,de nem kellett használnom és mégsem fájt a térdem.Azt vettem észre,hogy,ha nagyon finoman ,lassan kezdem el az edzést és nem terhelem túl a térdemet,akkor nem fáj annyira.De ez mindenkinek más ,nem vagyunk egyformák,ráadásul én már 51 éves vagyok ,erre is figyelnem kell (vagy kellene !!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!