Most szúrjam magam tovább vagy ne?
Figyelt kérdés
Eltörtem a lábközépcsontom 3 hete, 1 hét fekvő volt és első naptól szúrom magam. 2 hete tették fel a járógipszet ugye és még van 2 hetem, 20-án veszik le vagyis gondolom mivel akkor kell visszamennem. 3 doboz injekciót írt még fel akkor az orvos, az összesen 30 db így tulajdonképp az egész idő alatt 41 (elsőt ott beadták) injekciót kell magamba szúrni?! Ma a háziorvosomnál voltam táppénzes papírért és megkérdeztem Ő azt mondta felesleges nem is érti miért nem kérdeztem meg rögtön amikor feltették a járógipszem. Most szúrjam magam tovább vagy hallgassak a háziorvosomra és abba hagyhatom? Amúgy imádom, élvezem magam szúrni és felvenni videóra :D2014. okt. 3. 13:21
1/8 anonim válasza:
Figyi azt remélem vágod, hogy a receptért az orvos pénzt kap, ha kiváltod amit felír. Úgyhogy a háziorvos értse csak nyugodtan a történetet.
Én az ilyen orvost szúrnám, de nyakon. Én is törtem el már pár dolgomat(fej, kulccsont, ujj) és nem kellett szúrni magam.. Nem is értem mi a fene ez.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, mondta is a háziorvosom ezt pont, hogy nem veszik vissza.. nem tudom mitévő legyek. Na ja azt is tudom, hogy pénzt kapnak utána, de akkor mondhatta volna, hogy ne szúrjam magam tovább..idióta! Mindenesetre megyek levételre szóvá teszem, hogy megvettem és háziorvosom tanácsára nem folytattam a szúrást vegyék vissza tőlem ők és fizessék ki, ráadásul nem %-olta le de a patikus megoldotta, hogy ne kelljen érte 16.000 akárhány szár Ft-ot fizetnem. Ha továbbra is szúrom magam nem lehet bajom nem? Max elvágom ujjam elvérzek? Ez az apukám meglátása az elvérzés.. :D
2014. okt. 3. 13:38
3/8 anonim válasza:
Nem hiszem, h véletlen írta fel. Főleg fekvőgipsznél, illetve súlyos törés, húzódás esetén kell is a véralvadásgátló!! Nekem sima kis térd athroszkópiám volt (mikor kis kamerával benéznek a térdbe), és után 30 napig kellett szúrnom magam!! Egy ismerősömnek a kézfejében törött ele egy csont, a dokija nem írt neki véralvadásgátlót, emiatt kapott egy szép tüdőembóliát, amibe majdnem belehalt!! A vérrög alattomos! Ne a háziorvossal foglalkozz, hanem a szakorvosra hallgass!
4/8 A kérdező kommentje:
Értem, amúgy már járógipszem van és elég sokat megyek vele. De akkor ezekszerint semmi bajom nem lesz tőle. Élvezem a dolgot belejöttem már :) A "kellemest" összekötöm a hasznossal akkor,nincs pénzkidobás és pazarlás, nem vagyok nagyon milliomos :P Amúgy nem hiszem, hogy súlyos, az V és VI-es törött el, de 3 napig orvoshoz se mentem vele nem vettem komolyan.. :)
2014. okt. 3. 13:42
5/8 anonim válasza:
1. Utoljára írom le: NEM. KAPNAK. PÉNZT. A. FELÍRT. GYÓGYSZEREKÉRT. Jó néhány orvos van a családomban, meg lehet nyugodni.
2. Ha nem akarsz tüdőembóliát, akkor folytasd, nem véletlenül írják fel.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2014. okt. 3. 16:58
7/8 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vagyok, még annyit, hogy legjobb barátnőm nevelőapja is tüdőembóliában halt meg például pár éve. Neki is csak a lába tört el.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok meghalni 20 évesen szóval beadom :D Bajom nem lesz tőle az egy biztos :)
2014. okt. 3. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!