Egy ideje (kb. fél éve) fáj a hátam. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egy ideje (kb. fél éve) fáj a hátam. De csak akkor fáj amikor futok, ami nekem nagyon rossz mert minden nap testnevelés órám van. A hátamon jobb oldalt lent szokott fájni, de olyan fájdalom, hogy nem bírom tartani a hátam (szúró, nyilalló fájdalom). Az orvos azt monda, hogy kenjem Voltarennel, csak az a baj, hogy az egy nagy szar és ezért Vietnámi balzsammal kentem, el is múlt de más nap megint elkezdett fájni. Mi lehet ez? Mit csináljak?2014. szept. 22. 16:09
1/6 anonim válasza:
Gerincröntgent csináltak? Orthopéd orvosnál voltál már?
2/6 anonim válasza:
Erősítsd a hátizmaidat, gyógytornára próbálj meg beutalót szerezni, vagy tölts le gerintorna videókat.
3/6 anonim válasza:
Én azt csinálnám, hogy visszamennék a dokihoz és elmondanám neki hogy a voltaren nem ér semmit és alaposabb kivizsgálást kérek.
Nem tudom, van aki mást csinálna ebben a helyzetben?
4/6 anonim válasza:
Nekem pl. attól volt szúró fájdalom a hátamban, mert lúdtalpam van.
Az ortopéd orvos mondta, hogy csináltassak egyedi talpbetétet, és 1-2 hónap múlva nem fog fájni, mert visszaáll a lábam a normális állásba.
Igaza volt. Amint hozzászokott a talpam a betéthez, a hátfájásom is megszűnt.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az lesz amit mondatok!
Nincsen lúdtalpam, szóval biztos nem attól!
2014. szept. 22. 16:17
6/6 anonim válasza:
Hát én nem mentem orvoshoz, mert az csak kenőcsöt tud írni meg fájdalomcsillapító injekciókkal tömködni. A rendszeres torna az, ami végleg megszüntette a gerincsérvemet, mert nekem az volt, zsibbadt a lábam is, már alig bírtam járni. voltam orvosnál, CT is kimutatta. Gerinctornáztam egy hónapig, minden nap, ez már két éve volt, azóta csak szinten tartó tornát csinálok kéthetente és nem jött elő többé a fájdalom. Az a fajta fájdalom, amit írsz, tudom milyen, nekem a féloldalas táskacipeléstől szokott előjönni, a gyenge hátizmok és az oldalirányba ferdülő gerinc miatt van valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!