Mi volt a legsúlyosabb baleseted?
Engem tegnap elütött egy BMW terepjáró a zebrán,de jól vagyok azóta.
Nekem ez volt a legsúlyosabb balesetem.
Neked?
3 éve biciklivel frontálisan ütköztem egy másik bringással, mert a sok k*csög gyalogos vidéken nem képes a 2 méterrel arrébb levő járdán közlekedni.
Annyi történt, hogy a biciklim festését jól le húztam, meg 5 cm átmérőjű kék voltom lett a combomon
Gratulálok annak a baromnak... Jó, hogy megúsztad!
Több durva volt. Óvodásként 2x betört a fejem, egyik esetben bringával zakóztam és a fejem belevágódott a betonkerítésbe, másik esetben nekiestem az ágy sarkának.
Tinédzser koromban pedig bringáztam a barátnőmmel, nekem jött hátulról, reflexből néztem csak hátra, utána gyorsan előre is néztem, de már késő volt, letértem a járdáról, bumm neki egy fának, leestem az ülésről, de állva maradtam és a visszacsapódó pedál csontig a lábamba állt (fémből volt).
Ennél durvább eddig nem volt, remélem, hogy nem is lesz.
3: ebben egyetértünk.
Én felmásztam egy rakás téglára, lefelé pedig megbotlottam, így lecsúsztam a rakás oldalán, le azon a deszkán, amiből kiállt egy százas szög. Tízcentis heg van a combomon.
Nem olyan durva, de első osztályban a harmadik nap fogócskáztam az egyik barátommal, megbotlottam és lefejeltem a kerítés beton részének a sarkát.
Még most, 10 évvel később is megvan a púp és a heg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!