Miert faj a labam? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
focizok multkor voltam le a palyara akkor semmi baja nem volt amugy reg ota fovizok nagyon tehetseges vagyok most mikor multkor foci kozben csak futottam semmi sehol senki nem volt korulottem es megfajdult a labam de ugy hogy alig tudtam jarni futni meg nem negyon eltelt 2 het es meg mindig faj de most mar jobb de nem birom megrugni a labdat mikor nagyot rugok akkor faj volt kenve kremmel is nem egy fajtaval.Combom teljesen legfelul faj mar ott ahol mar majdnem van a hasam.Szerintetek mi lehet az oka?Meg fog gyogyulni?mert nem akarnam a focit abba hagyni2014. szept. 15. 14:37
1/1 anonim válasza:
Csodálom, hogy 2 hét alat nem gondoltál az orvosra, mivel ezt így távolból nem lehet diagnosztizálni. Főleg egy rutinos spotrorvos, vagy ortopédus kapásból meg tudja mondani mi a probléma.
Szerintem valami ínhúzódás lehet, nekem is volt hasonló és azóta már nem tudom annyira terhelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!