Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Nagyon fáj a bal bokám két...

Nagyon fáj a bal bokám két oldala, belül, miért?

Figyelt kérdés

[link]

A képen pirossal jelölt területen fáj, a másik oldalon is, közvetlen a boka kitülemkedés alatt. Futásnál fáj, illetve járásnál.

2014. szept. 9. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Két oldalt, belül? Ezt nem értem. Egyébként nekem is van ilyen, és nem is vettem észre, hogy kicsit csámpásan megyek, és amiatt. Esetleg nem ez lehet az oka? Én ilyenkor fásliztam, mostanában nem szokott, csak egyes cipőknél. Lehet kényelmetlen cipőt hordasz, ami nem tartja a lábad.
2014. szept. 9. 20:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Tornacipő lehet az oka? Általában tesiórán szokott fájni. Ez az edzőcipő meg már megvan vagy 1.5-2 éve, és azóta nem fájt.
2014. szept. 9. 20:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy az, valami más cipő után kellene nézned, ami jobban tartja a lábad :)
2014. szept. 9. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!