Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Két hete meghúzódott a csuklóm...

Két hete meghúzódott a csuklóm (ráestem). Elvileg napokon belül elmúlt volna, de nekem még mindig fáj, mikor rátámaszkodok, meg úgy alapból érzem, hogy más. Ez már ilyen érzékeny marad?

Figyelt kérdés
Bevittek a balesetire, de azt mondták, nem tört el, meg látszik is.
2014. szept. 7. 18:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Hasznalj csuklovedot... Ezelott kb 4 evvel szinten raestem a betonlepcson a csuklomra ugyhogy az visszatorott. Bevittek a surgossegire, de nem tort el, csak megrepedt... 7 het gipsz utan csuklovedovel jarkaltam egy jo par hetig, utanna is ereztem szuro fajdalmat. Aztan helyrejott de a mai napig se tudok ugy emelni azzal a kezemmel mint regen. Es van hogy megerzem az idojaras valtozast...felenk az idosek azt mondjak, hogy mire megoregszem minden egyes idojarast megfogok erezni. :p Ja es ha nem kimeled egy kicsit akkor rosszabb lesz az elso fel evben az tuti...
2014. szept. 7. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!