Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Varrat utáni kérdések?

Jayme kérdése:

Varrat utáni kérdések?

Figyelt kérdés
Sziasztok.3 napja volt egy műtétem az ajkamon (alul bal oldalt) egy nyálmirigy volt becsomósodva, és azt vették ki a szájsebészeten.3 öltéssel össze varrták, amiből 1 öltés éjszaka folyamán kiesett. Pár kérdésem lenne ide kapcsolódóan. Meddig fog feldagadt állapotban lenni a varrat környéke, és normális-e az hogy a seb mentén sárgás-szürkés színű kissé? (Amit kiszedtek az nagyjából 1 cm hosszú volt és 2-3-4 mm széles). És még annyit hogy varrás után hány napig nem lehet rágyújtani? Válaszotokat előre is köszönöm!
2014. szept. 7. 12:36
 1/1 horex ***** válasza:

Mikor hogy fog gyógyulni azt még az orvos sem tudja, légy türelemmel

Dohányzás!

Meg fognak ölni itt a nemdohányzók

Foghuzás után is mondják hogy ne dohányozzon egy darabig

Az ugye nyilt seb. Soha nem okozott semmi bajt hogy biza ahogy kiértem az utcára szivtam a bagót

De ha már pár napig nem szivtad, itt a nagy lehetőség hogy abbahagyd

Higyjél nekem, nem tegnap kezdtem a bagót és már nagyon érzem a káros hatását, a pénzröl nem is beszélve

Később áldani fogod az eszed ha most abbahagyod

2014. szept. 15. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!