Miért szorít a gipsz?
Figyelt kérdés
Pénteken rakták a kezemre a gipszet. Nagyon fáj, pedig mikor sínben volt 1 hétig akkor nem fájt. Elèg szoros is. Ez ìgylesz 6 hètig vagy visszakène mennem hètfőn? Vagy ez teljesen normàlis. Sosem volt még gipszem, nem tudom mit csinàljak vele. Azt tudom, hogy felkötve kell hordanom, azt meg is teszem akàrmilyen hülyén is néz ki. Valami más amit még kellene vele csinàlnom ? A doki elèf bunkó, nem mondott semmit....sőt inkább kinevetett, hogy mennyire szerencsètlen vagyok. Nem nagyon szeretnék visszamenni ha nem muszáj. Vàlaszokat előre is köszi. :)2014. szept. 6. 17:33
1/3 anonim válasza:
Tartsd a fejed fölé néhány percig, ha az után is még dagad, fáj akkor vissza kell menni, mert túl szorosan rakták rá.
2/3 anonim válasza:
Nem normális ha szorít, mert a vérkeringést is akadályozhatja.
3/3 anonim válasza:
Ha nem javul a szorítás, akkor menj vissza.
Az, hogy időnként beledagad és szorosnak érzed, az még normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!