Mennyi az esély hogy műtét kell?
Figyelt kérdés
1 hónapja térszalag szakadásom lett (elvileg külső és belső de nem hiszem. sztkban voltam sebészeten azok meg olyan munkát is végeznek..) csak akkor fáj ha sokat lépcsőzök na meg ma voltam edzésen (tánc) és most eléggé fáj kicsit fel van dagadva is.. szerintetek szükséges lesz műtét vagy másképp is meglehet oldani? (nem szeretnék heteket kihagyni, versenyek stb. ez az életem :( ortopédiára sajnos októberre van csak időpontom 15/L2014. szept. 5. 20:38
1/5 anonim válasza:
Szalagszakadást csak műtéttel lehet helyrehozni. Ha meg lenne nyúlva azon segítene a gyógytorna, de szakadáson csak műtét segít.
Egyébként meg tudlak érteni. Ha nem sportolnál még akkor is teher egy ilyen műtét. Van vagy 4 hónap a lábadozás és elég sokat kell az elején mankózni. Nem egyszerű...
2/5 A kérdező kommentje:
4 HÓNAP??????? neeee. ugye ez nem igaz?:(( én úgy olvastam h 4-5 hét. de lehet nem is szalagszakadásom van. aaa nem hiszem el
2014. szept. 5. 20:57
3/5 anonim válasza:
Nekem is térdszalag szakadásom van (első) és azt mondták , hogy muszáj megműteni mert ha nem akkor 30 éves koromra nem tudnék járni . :(: 14/L
4/5 A kérdező kommentje:
es minel elobb megkell v raer?:(
2014. szept. 6. 08:26
5/5 anonim válasza:
Nekem fél évet kell várnom és akkor fogunk beszélni a műtétről mert meg kell várni azt , hogy elérjem a végleges magasságomat . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!