A talpam kegyetlenül fáj ha sokat állok egy helyben. Van erre valami gyógymód?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam sok mindent cipőt, betétet de eddig nem nagyon használt semmi... Munkámból eredendően meg kellene ezt oldanom minél hamarabb. Valaki tud valami megoldást esetleg ami bevált?2014. aug. 30. 14:22
1/5 anonim válasza:
Voltál ortopédusnál? Ortopéd orvos írhat fel direkt olyan talpbetétet, amelyet csak a te lábadra terveznek meg, és készítenek el. Mintát vesznek róla, és az alapján csinálják meg. Lehet, hogy érdemes lenne elmenned.
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy fogynod kéne. Ha nem vagy lúdtalpas, leginkább ez szokott a talpfájdalom oka lenni.
3/5 A kérdező kommentje:
Voltam és csináltattam talpbetétet. Elvileg jónak kéne lennie. (habár csak nemrég használom)
183cm vagyok és 73kg szóval nem hiszem hogy a testsúlyom lenne az oka.
Habár az elmúlt fél évben 14 kg-ot híztam(nagyon vékony voltam és hízókúra ment) lehet ez a probléma hogy hirtelen szedtem fel ennyit?
2014. aug. 30. 14:56
4/5 anonim válasza:
Meglehet, hogy a lábizületek és az erek letek megszenvedték a hizlalást. Akár naponta is áztasd a lábaid és méghozzá váltófürdővel. A végén meg kezeld nyugtató géllel, krémmel.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm megpróbálom!
2014. aug. 30. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!