Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Volt már motorbalesetetek?...

Volt már motorbalesetetek? Vagy tudtok valakiről akinek volt?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy hol sérült meg, mennyire, mi lett vele, mennyi idő alatt gyógyult meg, stb.

2014. aug. 8. 00:47
 1/5 anonim válasza:
Egyik ismerösömnek volt ö azonnal szörnyet halt mikor ütközött egy fával vagy nem tudom mivel.Azután egy másik ismerösöm rá kétévre ö nagyon gyorsan hajtott aztán nekiment egy autónak ö lebénult deréktol lefele.
2014. aug. 8. 08:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm és a barátnője szenvedett balesetet. A lány azonnal meghalt (huszonpár éves volt), a srác 5 hétig kómában volt, több csontja eltört, agyvérzése volt, meg a szemével is volt valami. Már egész jól van a történtekhez képest(kb. 2 éve volt a baleset), de azért nem 100%-os a mozgása.

Aztán barátom nagybátyjának is volt motorbalesete még régen, ő is sokáig kórházban volt, műtötték meg minden, de már jól van.

Egy másik ismerősöm majdnem meghalt egy balesetben, de valahogy túlélte, most a fél szemére vak.

És pont a napokban volt egy lány a kórházban (épp gyakorlaton vagyok), akinek motorbalesete volt. 5-6 órás műtéttel küzdöttek az életéért, de sajnos meghalt. Nagyon fiatal volt..

2014. aug. 8. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Még egy: egy volt évfolyamtársam pár hónapja halt meg motorbalesetben.
2014. aug. 8. 14:29
 4/5 A kérdező kommentje:
elég rosszak a statisztikák...
2014. aug. 9. 00:43
 5/5 anonim ***** válasza:
58%
Én túléltem... Megcsúsztam egy síkos úton és telibe kaptam egy villanyoszlopot... Kificamodott az ujjam 4 hét gipszem volt
2015. máj. 11. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!