Volt már motorbalesetetek? Vagy tudtok valakiről akinek volt?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy hol sérült meg, mennyire, mi lett vele, mennyi idő alatt gyógyult meg, stb.2014. aug. 8. 00:47
1/5 anonim válasza:
Egyik ismerösömnek volt ö azonnal szörnyet halt mikor ütközött egy fával vagy nem tudom mivel.Azután egy másik ismerösöm rá kétévre ö nagyon gyorsan hajtott aztán nekiment egy autónak ö lebénult deréktol lefele.
2/5 anonim válasza:
Egy ismerősöm és a barátnője szenvedett balesetet. A lány azonnal meghalt (huszonpár éves volt), a srác 5 hétig kómában volt, több csontja eltört, agyvérzése volt, meg a szemével is volt valami. Már egész jól van a történtekhez képest(kb. 2 éve volt a baleset), de azért nem 100%-os a mozgása.
Aztán barátom nagybátyjának is volt motorbalesete még régen, ő is sokáig kórházban volt, műtötték meg minden, de már jól van.
Egy másik ismerősöm majdnem meghalt egy balesetben, de valahogy túlélte, most a fél szemére vak.
És pont a napokban volt egy lány a kórházban (épp gyakorlaton vagyok), akinek motorbalesete volt. 5-6 órás műtéttel küzdöttek az életéért, de sajnos meghalt. Nagyon fiatal volt..
3/5 anonim válasza:
Második vagyok. Még egy: egy volt évfolyamtársam pár hónapja halt meg motorbalesetben.
4/5 A kérdező kommentje:
elég rosszak a statisztikák...
2014. aug. 9. 00:43
5/5 anonim válasza:
Én túléltem... Megcsúsztam egy síkos úton és telibe kaptam egy villanyoszlopot... Kificamodott az ujjam 4 hét gipszem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!