A fejem búbján van egy 5-7 centis púp, de nem szokványos alakú, hanem egyenes, és vékony (max 1 centi). Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Tarkó-szem irányban van, nem keresztbe. Emellett 3 napja erősen fáj a fejem, de ez sem szokványos fejfájás, hanem az állkapcsomban is éreztem, és nem folyamatos (már nem, az elején az volt), hanem csak amikor az izmok megfeszülnek. Tegnap már kicsit enyhébb volt.
Abszolút fogalmam sincs, hogy mi lehet ez, nem emlékszek, hogy bevertem volna a fejem.
Gondolkodni tudok, mászkálni, enni is, rendesen látok, szóval hibát nem tapasztaltam a rendszerben.
Nem igazán parázok miatta, csak szeretném tudni, hogy mitől van, mert ilyet még nem láttam.
Minden ötletet, segítséget köszönök.
2014. aug. 6. 14:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!