Volt egy kis balesetem, mit tegyek a sebre?
Figyelt kérdés
Volt ez a kis incidens, hogy vittem be a lovat a karámba, de beakadt a lába a kötélbe amibl eleve a karám is van, mire az megijedt, és ahogy menekült volna de ugyebár én fogtam, ő a lábam köré tekerte ezt a bizonyos kötelet, igy a lábamos csunya lila folt, és egy 5cm es égés sebe marad a baleset nyomaként, mit ajánlotok mit tegyek rá? Bojtorjánt ajánlottak, az már megvolt, esetleg még valami füvek, vagy teakeverékek?2014. aug. 1. 23:04
1/2 anonim válasza:
Aloe vera géllel kezelni, kamillával, vagy apróbojtorjával mosogatni, de még levendulaolajat is szoknak használni a kezelésre.
2/2 anonim válasza:
Az égési seb részt fertőtleníteni Betadine-nal.
Amíg nyílt seb, kötni. Használhatsz rá hámosító kenőcsöt (Ialugen, Dermazin)
A lila foltot feketenadálytő tinktúrával vagy krémmel kend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!