Mit lehet ezzel a térdfájással kezdeni?
Figyelt kérdés
1 hete edzésen szökdeltem, és egyszercsak nagyon belenyilalt a bal térdembe a fájdalom. Napi 40 percet biciklizek, súlyzós edzés is van, és focizni is szoktam. 16 éves vagyok. Akkor kihagytam 2 napot, és foci közben megint előjött a fájdalom, de már nem annyira mint múltkor, viszont a másik térdem is megfájdult. Igazából a fájdalom érzés 1 nap alatt teljesen elmúlik, de ha elkezdek mozogni újra előjön. Nektek volt már ilyen?2014. aug. 1. 23:04
1/1 anonim válasza:
Valószínű hogy a terheléstől van. Nézesd meg dokival. Nekem is fáj , de nekem megműtötték:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!