Segítség! Üvegszilánk ment a nyelvembe, de nem merek anyuéknak szólni! Hogy tudom kiszedni?
Rettenetesen fáj, szúr és vérzik is kicsit! Tűvel ki lehet szedni? Az nem fog nagyon fájni?
Kérem gyors ötleteket írjanak!
Szólj a szüleidnek! Ha ki is tudod szedni egy seb marad a helyén, ami elfertőződhet és bár nem tudom hogy került oda üvegszilánk, de az is lehet, hogy nem volt a legtisztább, ezért egy tetanuszra is szükség lenne.
Mindenképpen orvossal kellene kiszedetni, ő tudja a további teendőket is.
Orvoshoz azonnal!
Egyedül nem tudod kiszedni. Miért nem mersz szólni a szüleidnek?
Mi az, hogy csak holnap tudsz orvoshoz menni? Ügyelet?
És nem tudom, hogy miért nem mersz szólni a szüleidnek, de kellene.
Kisvárosba lakunk...itt nincs olyan, hogy ügyelet!
Azért nem merek szólni, mert akkor meg fognak verni :((
A nyelvben található a legtöbb idegvégződés, és ennek a szervnek a legbővebb a vérellátása.
Piszkálhatod tűvel, ha akarod, max. belehülyülsz a fájdalomba, és még egy jó kis vérmérgezést is összeszedsz.
Szóval Rambót játszol, vagy elhúzol végre a sebészetre?
Kisvárosban nincs orvos vagy mentő? És ha valaki a ti városotokban pl. szívrohamot vagy agyvérzést kap, annak hogy hívnak segítséget? vagy be kell menni a legközelebbi városba, ha nálatok nem megoldható, bár ezt kétlem.
A szüleid komolyan megvernének? Mert honnan került a szádba az az üvegszilánk???
Csipesszel megpróbálhatod kivenni és utána hidrogénnel (az nem fáj) fertőtleníteni, de a megoldás valóban az orvos lenne.
AZONNAL ORVOS! Ez nem vicc! Rosszul tudod, van ügyelet, legfeljebb a legközelebbi kórházban, de VAN!
Szólj a szüleidnek hogy vigyenek be, akár taxival is, de ha élni akarsz, akkor ne lapíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!