Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Leört a műkörmöm és vele...

Nyuszifülcsi kérdése:

Leört a műkörmöm és vele együtt jött az egész köröm. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
de nem az egész vált fel hanem csak oldalt egy picit viszont vízszintesen majdnem félig be van repedve már könnyen le lehetne szedni de csak ugy ha leszdem vele az egész körmöm

2014. júl. 23. 21:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Sebtapasz.!!
2014. júl. 23. 21:26
 12/17 A kérdező kommentje:
Azt is próbáltam már de olyan "jófajta" volt hogy 5 perc se kellett neki és búcsút mondott az ujjamnak :/
2014. júl. 23. 21:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Akkor passz nekem mindig bejott , ha vizben er akkor valo szinū azert van a vizallo sebtapasz de

Probald meg ugy hogy sebtapasz...es egyszer at tekered celuszal is... de azert el be sxorisd velw a verkeringest!!! Atlatszo...igy nem us fog latszani csunyan

2014. júl. 23. 21:39
 14/17 A kérdező kommentje:
Már kínomba az egészet celluxal csináltam most és jól bevált meert kerestem valamit éreztem hogy beleakadok valamibe azzal a körömmel és semmi meg se mozdult :)
2014. júl. 23. 21:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Örülök neki:))vigyi a kormodre..es amikor haza ertel menjel vele vissza a körnöshöz szepen rendbe hozza neked!
2014. júl. 23. 21:54
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2014. júl. 23. 21:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Mégis milyen körmöshoz jársz? És, hogy tudott a körömágynal beszakadni? Körmös vagyok, de ilyet még nem láttam.
2014. júl. 25. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!