Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mitől szúr a tüdőm a hátamnál?

Mitől szúr a tüdőm a hátamnál?

Figyelt kérdés

Igazából néha néha előjön volt hogy nagyon fájt, egy időben de mindig elmúlt ezért nem foglalkoztam vele. Ma voltam a strandon és úsztam és megint előjött. Hátamnál bal félősarokban mintha szúrna egy tompa érzés és ha hátrahúzom a vállam meg a hátam(tehát mintha nyújtóznék) akkor meg fáj nagyon vagy ha összegörnyedek. Nem mondom azt hogy a tüdőm mert nem értek hozzá de valószínűleg.

Köszönöm a válaszokat előre is, fontos lenne!

17/f

2014. júl. 16. 17:28
 1/2 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni hogy sportolok is(box). Hallottam olyat hogy lehet beszorul a levegő és azért, ha így van azt a problémát hogy oldjam meg?
2014. júl. 16. 17:30
 2/2 anonim válasza:
szerintem meghúzódott valamid, vagy beszorult a levegő, de akár tüdőgyulladásod is lehet.. érdemes lenne elmenni vele a háziorvoshoz, nehogy valami baj legyen.. max hazaküld avval hogy nincs semmi bajod........ :)
2014. júl. 16. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!