Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Szoros nadrág viselése után?

Szoros nadrág viselése után?

Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok. Egy hónapja egy hosszabb útra egy kemény anyagból készült, kicsit nehezebben összegombolható nadrágot vettem fel, nem éreztem hogy szorított útközben, de nem volt túl egyszerű begombolni. 10 órán át volt rajtam, ezalatt sokat ültem autóban. mire hazaértem egy nagy piros scík húzódott a hasam alatt, és az oldalaom lett kettő benyomódás. Estére a pirosság elmúlt, nem éreztem fájdalmat. Egy hétre rá furcsa érzésem volt baloldalon a hasam alatt. Nem fájdalom, csak éreztem, hogy valami van ott. Aztán alábbhagyott a dolog, már csak néha néha érzek ilyet, mintha ott lenne valami. Mi lehet a baj? Sérvre gyanakodtam sokáig, de erős fájdalmam nem volt, lázam és hányingerem sem. Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a probléma? esetleg belső zúzódásom van? a két benyomódás az oldalamon még mindig látszik.
2014. júl. 14. 12:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Férfiaknak kiváltképp nem ajánlatos hosszú útra szűk nadrágot viselni, mert káros lehet a nemi szervekre is. Az is lehet, hogy a benyomódás már korábban is ott volt, csak nem figyeltél rá, mert nem volt miért nézegetned. Mondok egy példát: A nőknél nem okoz daganatot, duzzanatot, ha beütik a mellüket, azért terjedt el ez a hiedelem, mert egy estleges ütés után kezdik gyakrabban vizsgálni, tapogatni a mellüket és akkor veszik észre, hogy van ott valami, holott lehet előtte is ott volt. Nem én találtam kik, olvastam erről, ez a tendencia. Belső zúzódásod nem lehet egy szűk nadrág viselésétől, ahhoz azért több kell. A sérv nem zárható ki, hogy nincs erős fájdalmad, lehet ágyéksérv, heresérv, de ez is csak spekuláció. Már ne haragudj, hogy így megkérdezem, de a heréid rendben vannak? A libidód normális?
2014. júl. 14. 12:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem rendben vannak, spermám is jön. Nem látható a heréken semmilyen elszíneződés vagy hasonló.
2014. júl. 14. 12:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Első voltam. Ha nagyon nyugtalanít, a sima háziorvos is tudja ellenőrizni, hogy nem áll-e fenn sérv gyanúja, legalább is ágyéksérv. Én nő vagyok, sokat fáj az ágyékom, megemlítettem a háziorvosomnak. Lefektetett a vizsgáló ágyra, és nekem úgy kellett nyomnom, mintha kakilni akarnék és közben tapogatta az ágyékomat. Tudom ez most elég viccesen hangzik, de gondolom így mutatja meg magát, ha sérv. Azt mondta, hogy egyelőre nem sérv, de megvan vékonyodva a hasfalam azon a részen. A férjemet pl. meg is műtötték, pedig nem is voltak különösebb fájdalmai, az orvosa hasonló módon kitapintotta, és rá egy hétre már a műtőben találta magát. De még egyszer mondom, nem biztos, hogy a szűk gatyától, lehet valami, ami eddig is ott volt, csak eddig nem foglalkoztál vele.
2014. júl. 14. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.