Mitől fájhat még mindig egy hét után a könyököm?
Múlt pénteken volt egy estém, ahol 'igencsak elengedtem magam', de ez a része mindegy is, ami nem elhanyagolható belőle az az, hogy bevertem a könyökömet olyan igazán istenes módon. Akkor is fájt eléggé, arra emlékszem, de másnap tudatosult ez a fájdalom mikor könyökölni akartam, és nem bírtam a jobb karomra.
És ez a fájdalom a mai napig megvan. Csak úgy nem fáj, de ha hozzányúlok, rákönyökölök valamire akkor eléggé kellemetlen érzés fog el. Bedagadva csak vagy 1-2napig volt, de az nem volt durva, illetve csak egy picike zöld folt volt, ami már szintén elmúlt.
Nem aggódnék, csak már 8nap eltelt, a fájdalom már nem olyan erős mint az elején, de még mindig igen kellemetlen. Lehet valami komolyabb sérülésem?
Szerintem egy nagyobb sérülés simán fáj egy hétnél tovább. Ha például erősen belerúgsz valamibe vagy az ajtókilincsbe ütöd a karod, az is szerintem eltart ennyi ideig.
Ráadásul azt írtad, hogy enyhült már a fájdalom, úgyhogy szerintem gyógyulgat az szépen :)
Ha nagyon aggódsz, akkor esetleg menj el orvoshoz. De nem hinném, hogy komolyabb baj lenne.
Jobbulást! :)
Köszi!:)
Időközben találtam itthon Flector krémet, nem tudom miért csak most jut eszembe, de mindenképp bekenem majd azzal este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!