Nagyon bevertem a fejem, most mit tegyek?
A konyhában ügyködtem amikor megcsúsztam és bevertem a fejem az asztal sarkába, de mivel egyedül vagyok itthon, nem tudott senki segíteni. Azonnal odanyúltam és akkor elájultam. A földön ébredtem, aztán hánytam. De már a fürdőig is alig sikerült eljutnom annyira szédültem. Még mindig szédülök meg hányingerem van, ráadásul a fejem is szörnyen fáj alig látok... Még mindig egyedül vagyok itthon.
Szerintetek mentőhívás? Nem vagyok életveszélyben, meg őket se akarom egy ilyen dologgal "zaklatni" de nagyon rosszul érzem magam. :(
17/L
ha nem tudsz bemenni ügyeletre,bár ha elájultál ne is menj.
Én felhívnám a mentőket,úgyis központot kapcsolják,megkérdezed mi legyen
Agyrázkódásod van a leírásod alapján. Hívd a mentőt, és mond el, hogy mi történt, hogy szédülsz, és hányingered is van, ő tudni fogja a lépést.
Próbálj felöltözni, összeszedni a papírjaidat, és csukd le a házat- víz-gáz-villany leolt, szólj a szomszédnak- barátnak- bárkinek, és akkor vélhetően be is visznek a mentők(vagy barátok kocsival) a kórházba, ahol bent is tartanak minimum 24-48 óráig.
Ez nem vicc, ezzel ne szórakozzál, ez akár bénulást is okozhat, vagy akár halált is!
Majd számolj be a fejleményekről!
Jobbulást!
Reméljük elmentél orvoshoz még tegnap.
Jól vagy?
Köszönöm a válaszokat! :)
Kihívtam a mentőket és persze kedvesen de meg is szidtak, hogy nem értesítettem előbb őket. A mentőben sajna megint elájultam, már csak a kórházban tértem magamhoz szóval megköszönni se tudtam nekik. :( Ma reggel engedtek haza.
Elég súlyos agyrázkódásom volt, de most már csak a fejem fáj ezen kívül jól vagyok. Tényleg köszönöm a válaszokat! :)
Akkor happy end!
Örülök, hogy jobban vagy, és örülök, hogy hallgattál ránk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!