Vállízület-problémákra milyen megoldást keressek?
Pár hete valamitől csúnyán meghúztam a jobb karom, eleinte az izom fájt iszonyatosan ha feljebb emeltem a kezem, majd ez enyhült és a fájdalom áttevődött a vállízületemhez.
Rantudil forte-t kaptam rá, már nincs állandó fájdalom viszont azóta is egy hirtelenebb mozdulat, vagy öltözésnél ha felemelem a kezem, csomószor reccsen egy jó nagyot és iszonyatosan megfájdul, olyan, mintha kikattanna a helyéről de rögtön visszakattan, tehát nem ficam, inkább rándulásra emlékeztet, utána jó ideig szenvedek tőle, és ez azóta is folyton előjön. Alvásnál is fáj ha a jobb felemen alszom (próbálok baloldalamon de a jobboldalt szoktam meg, álmomban gyakran átfordulok).
Mikorra jön ez rendbe, rendbe jön egyáltalán? Mit tehetnék, hogy elmúljon?
Még mindig hajlamos kiugrani, bár már ritkábban, de ilyen időjárás frontoknál megint előjön, mostanra a bőröm is felszakadozott olyan stria-szerűen rajta, nem volt hízás/fogyás és csak ott jelent meg ahol a gond van, szóval gondolom az erős rándulástól... valami tipp, mit csináljak?
Rantudil forte-t kaptam rá, enyhíti a tüneteket de nem mulasztja el, helyrejön ez még valaha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!