Mivel lehetne halványítani rajta?
Figyelt kérdés
2 éve szereztem egy kisebb balesettel egy horzsolást a medencecsontomnál,megmaradt a helye,kb. 5cm-es heg maradt,ami kicsit sötét és nagyon zavar. Csúnyának érzem magam emiatt. Hogy lehetne halványítani rajta? Kinek mi a véleménye? Esetleg aki már próbált valami ilyesmi eljárást...Várom a válaszokat :)2014. jún. 16. 22:26
1/2 Timii05 válasza:
Háát...talán semmivel. Igazából ezt talán egy orvos válaszolhatna erre, de szerintem az ilyen hegek nem tűnnek el...nekem is van egy fehérebb folt a derekamon, de nem heg.Talán amikor az édesanyám hasában voltam valami fém miatt lett ilyen. Ha lebarnulok mindig nagyon látszik. Én talán majd egy tetkóval fogom korrigálni. Nem valami kihívóval, de hogy ne is látszódjon a folt. :).
2/2 anonim válasza:
van egy krém, az a neve, hogy contratubex gél.
Amikor elkezdett nőni a mellem, nagyon jól látható és csúnya terhességi csíkok jelentek meg rajta. Nekem nagyon szépen elhalványította, a nem annyira csúnyákat pedig eltüntette.
Azt hiszem recept nélkül is kiadják, de ha besétálsz egy gyógyszertárba, biztos megmondják, hogy megkapod- e recept nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!