Mitől fáj a csuklom?
Elég sokat sportolok mostanában nem mondanám magam nagy sport embernek de szeretek sokat biciklizni 100-200 km-eket is ma délután egy laza 30km mentem sok olyan helyre mentem ahol lejtő volt ilyenkor a lejtőnél előre húzom magam hogy gyorsabban mennyek és a kezemre támaszkodom ilyenkor a testemmel. Hazafelé elkezdett piszkosul fájni a csuklom pontosabban a bal kezemnél levő kis álló csont mellett illetve enyhén körülötte is de behatározható fájdalom, a fájdalom állandó jellegű nyugodt állapotban is mozgásnál kínszenvedés főleg ha átfordítom a kezem, tettem rá lóbalzsamot hátha enyhítő lesz de semmit nem hatott ínhüvely gyulladás,húzódás jeleggü fájdalomra gondolnék mert törés nem hinném hogy lehet hiszen akkor nem tudnám mozgatni de eszembe jutott pl csontrepedés,vagy enyhe ficam is, ti mit gondoltok erről mit csináljak ilyenkor várjak 1-2 napot hátha jobb lesz és utána menyek dokihoz vagy ez már súlyos sérülés?
tudom kicsit viccesen hangzik ez a kérdés de körülbelül 4 éve sportolok és idáig nem voltak ilyen problémáim talán izomláz ha volt de az is ritka volt.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!