Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Megégtem a közepe fehér és...

Megégtem a közepe fehér és nem is érzek ott semmit a szélét egy kicsit egyáltalán nem fáj amúgy. Menjek dokihoz?

Figyelt kérdés
Kb 5 forintos méretű le van mindig fertőtlenítve és gézlap van rajta. Egyáltalán nem kellemetlen érzés nagyon kemény mondjuk de azonkivül hogy umdorito nincs vele baj már két napos. Csak sajnos én nem tartottam sokaig csap alá. ha begyogyul tudom hogy megmarad a helye de remélem hogy nem lesz lyuk.
2014. jún. 4. 14:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem gyulladt, nincs elfertőződve, akkor felesleges már utólag orvoshoz menni, cseréld naponta a steril gézlapot és kb 1 hét alatt begyógyul.
2014. jún. 4. 14:12
 2/2 A kérdező kommentje:
lejött a felső bőrréteg és alatta rendesen zsírszövet van. de ha ahhoz nyulok azt sem érzem. ez azt jelenti mély lesz ?
2014. jún. 5. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!