Erős mellkasi fájdalom. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Szóval tegnap két korlát között szerettem volna edzeni (megjegyzem, csináltam már ilyet) két kezem kiraktam, lábamat felemeltem és le akartam volna ereszkedni, de hirtelen olyan volt mintha valami ugrott volna a mellkasomba, 5 percig folyamatosan fájt, azóta csak akkor fáj ha levegőt veszek (inkább nagyobb levegővételek) és egykét mozgás közben is a mellkasom közepén. Mi lehet ez?2014. máj. 30. 11:21
1/1 Thuban válasza:
Nagy valószínűséggel mellizom rándulás(Pectoralis Major vagy a Minor), vagy a légzőizmok rándultak meg\görcsöltek be, mert ezek tudnak ilyen tüneteket csinálni. Normál esetben, pihentetés mellett pár nap után el fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!