MrMrs kérdése:
Mit csináljak, hogy eltörjön a kézközépcsontom?
Figyelt kérdés
Ha oltani készülsz, menj csak tovább, és ne kérdezz. Köszpussz2014. máj. 21. 19:32
11/26 anonim válasza:
Iskolai lógás lenne a cél? Csak mert vannak fájdalommentesebbek is arra megoldások.
12/26 A kérdező kommentje:
Nem :) De azért kiváncsi vagyok rá, mondanál párat?
2014. máj. 22. 20:09
13/26 anonim válasza:
Iszol egy adag sós melegvizet, alul felül fog jönni minden például, arra pont elég, hogy a doki kiírjon.
14/26 anonim válasza:
Na sikerült?? Amúgy miért szeretnéd??
15/26 A kérdező kommentje:
Csak megzúzódott :(
2014. máj. 24. 17:52
16/26 anonim válasza:
Itt irnék választ: Ugy értve az alul-felül fog jönni, hogy hamar jön a roka koma és alul is fognak távozni a dolgok. :)
17/26 anonim válasza:
De miért szeretnéd?? Nem szeretnélek oltogatni mert ez a te döntésed!csak kíváncsi vagyok! Amúgy az anyukádnak elmondtad h direkt csináltad?
18/26 A kérdező kommentje:
# 16/17 : Jahh értem :D De van még ilyen tipped?
# 17/17 : Meg akartam tudni hogy milyen mikor el van törve a kezem és gipszben van dehát ilyen szar erős csontom van hogy nem bír eltörni r*hadj*n meg :D Na mindegy... Hát sejti
2014. máj. 25. 11:27
19/26 anonim válasza:
És milyen a tudat hogy erős, szívós vagy?
Én szeretem ezt az érzést :3
20/26 A kérdező kommentje:
Én bírnám a fájdalmat.
2014. máj. 25. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!