Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ez lehet az oltástól?

Ez lehet az oltástól?

Figyelt kérdés
Hepatitis A elleni védő oltást kaptam kb. egy hete. Másnap a bokám, ami régebben el volt repedve, olyan szinten elkezdett fájni, hogy nem bírtam rá állni.Olyan volt,mintha megint el lenne repedve. Lehet ez az oltás mellékhatása? Egy hete fáj,már nem bírom! Semmi mást nem csináltam,amitől fájhatna...

2014. ápr. 24. 21:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Elvileg némi izomfájdalom lehet az oltás mellékhatása, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy tényleg ez van a háttérben.

A legjobb, ha vagy a háziorvoshoz, vagy még jobb, ha a helyi oltási tanácsadóhoz fordulsz. Elérhetőségek itt: [link]

Vagy itt: [link]

Minél előbb, hogy kiderüljön, hogy nem-e valami más, esetleg komolyabb probléma áll-e a háttérben.

2014. ápr. 25. 20:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Dehogy, az oltás műve! Oltás tanácsadóhoz ne menj el! Hozzáértő orvoshoz elmehetsz, ha súlyos, de gondolom már el is múlt a fájdalmad. Ha nem, akkor inkább nézesd meg!
2014. ápr. 26. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!