Vállig gipszben volt már valaki?
Figyelt kérdés
Eltört a singcsontom és vállig begipszeltek. Több gondom is van vele, az egyik hogy érzem hogy dagad a gipsz alatt és kellemetlen meg fáj főleg éjszaka.A másik hogy semmit nem tudok vele csinálni.Akinek volt már ilyen,végig vállig kell a gipsz vagy lesz majd kisebb?És hány hétig leszek gipszben?Mert ezt sem mondták.2014. ápr. 24. 18:27
1/7 anonim válasza:
Nekem nem a singcsontom hanem a csuklóm tört el, de vállig be volt gipszelve a karom. Nekem végig ugyanaz a gipszem volt, nem cserélték le kisebbre. Én körülbelül 4-5 hétig voltam begipszelve. Egyébként adok egy jó tanácsot. Készülj fel arra hogyha leveszik rólad a gipszet az baromi szar lesz, és ezzel tényleg nem megijeszteni akarlak, csak én például rendesen megszívtam a gipszlevétel után.. részleteket inkább nem mondok :)
2/7 A kérdező kommentje:
4-5 hétig vállig gipsz? :( Reménykedtem hogy kevesebb idő.De megijesztettél most ezzel,miért milyen lesz ha leveszik a gipszet??
2014. ápr. 24. 18:57
3/7 anonim válasza:
Nyugi nem kell izgulnod. Amikor levették a gipszet akkor nagyon "meglepődtem", mert nem volt túl szép látvány a karom.. mármint a bőröm rajta.. ezért elájultam.. ami elég szar volt.. De én nagyon ájulós fajta vagyok, meg még kisebb is voltam akkor, te biztos nem fogsz elájulni, főleg ha felvagy készülve rá.:) (1-2 nap alatt helyreállt a bőr a karomon) Meg nem lesz kellemes érzés mozgatni a karodat néhány napig, de ha tornáztatod az is gyorsan rendbe jön..:)
4/7 A kérdező kommentje:
És hogy tudtál vele aludni,fürdeni stb?
2014. ápr. 24. 19:35
5/7 anonim válasza:
Azt alvást idővel megszoktam.. Fürdeni pedig ilyen nejlonzacskóval körbetekergettem a gipszet hogy ne érje víz a gipszet..
6/7 A kérdező kommentje:
És hogy tetted le a kezed hogy kényelmes legyen alvásnál?Mert én ha el is alszom felébredek hogy fáj vagy nagyon kényelmetlen.
2014. ápr. 24. 21:43
7/7 anonim válasza:
Arra már sajnos nem igazán emlékszem.. Háton, meg a bal oldalamon feküdtem mindig, mert a jobb karom volt eltörve...
De idővel megfogod szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!