Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » A levágott bőr hová tűnik?

A levágott bőr hová tűnik?

Figyelt kérdés

jó légyszi ne nézzetek hülyének, nem úgy értem a kérdést, hogy valaki vágdossa a bőrét vagy ilyesmi..hanem én levágtam az ujjamból egy darabot, mert belekaptam a borotvába!!

lehet, hogy vicces így leírva, meg később én is tuti nevetek majd rajta, de most még eléggé fáj..

na de csak arra lennék kíváncsi, hogy az a kis bőr és hús darab konkrétan hova tűnik el?..vagy csak én vagyok ilyen hülye, hogy ezen gondolkozzak..:D

amúgy nem fürdőben történt az eset vagy ilyesmi, hanem pakoltam a bőröndömbe és belekaptam a borotvába..:(

szerintetek ?

2014. ápr. 23. 12:30
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Gravitál, mégis hova tűnne?
2014. ápr. 23. 12:31
 2/8 A kérdező kommentje:
jó :D nem "tűnik" el..de miért nincs benne a borotvába vagy a földön vagy valahol?..
2014. ápr. 23. 12:33
 3/8 A kérdező kommentje:
vagy ez kis darabokra szétesik közben? és ezért nem látható szabad szemmel?
2014. ápr. 23. 12:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos ott van valahol,de elég kicsi darab, szinte lehetetlen,hogy megtaláld!
2014. ápr. 23. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem esik szét, de elég hamar összeszárad és így elég pici lesz.
2014. ápr. 23. 12:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
ha csak nem fénysebességgel nyúltál bele a kriptonit borotvádba és ekkor az erõ elvesztése és a surlódás keltette hõ mistt nem párolgott el, akkor ott kell valahol lennie.
2014. ápr. 23. 12:51
 7/8 A kérdező kommentje:
értem köszönöm.:)
2014. ápr. 23. 12:51
 8/8 anonim ***** válasza:
82%

Mikre van ideje egyeseknek? :)

Egyébként tudod, az anyag nem vész el, csak átalakul.

2014. ápr. 23. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!