Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Leeste a gorkorirol, és az...

Leeste a gorkorirol, és az egész testsúlyomat a bal kezemre teetem, tehát csuklóra. Eltort?

Figyelt kérdés
tudom mozgatni egy nagyon picit, jegeltem vagy 2 órát, de mikor ez megtortént, nem dagadt fel, csak fájt. Fáj is mostis, csuklószorító van most rajta, nemtudok vele fogi, az ujjaim mozognak, csak a csuklóm naon fáj, és nemtudom, hogy ez torésnek számít vagy csak valami terhelésnek, ami majd elmulik :( nemvolt meg eltorve semmim, nemtudom, hogy mit kell érezni, ha eltorik valami, de akkor tudnám mozgatni? az ujjaim mozognak meg a csuklom is kicsit, de a csukloforgatas az nemmegy egyaltalan....
2014. ápr. 20. 18:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
igen elvolt :( meg jo hogy bevittek :( de szerencsem volt, hogy jegeltem, es tettem ra csukloszoritot, mert a csont nem mozdult el, es igy nem olyan veszes....tettek ra gipszet harom napig jegelnem kell, es aztan alul is begipszelik ..... de hat koszi a segitseget oszinten :)
2014. ápr. 21. 20:08
 12/15 anonim ***** válasza:

Mielőbb gyógyulj meg! :)

A gipszben már nem fog annyira fájni a kezed. Ügyes voltál, hogy jegelted és fásliztad, így elkerülted a nagyobb bajt.

2014. ápr. 21. 21:55
 13/15 A kérdező kommentje:

ja koszike aranyos vagy, es mindenki, aki biztatott :)

puszika nektek :)

2014. ápr. 21. 22:01
 14/15 bzsolti23 válasza:
Ha nincs feldagadva akk nem hiszem hogy tores lehet hogy a ligamentumok es az inak serultek szoval doki
2014. máj. 13. 15:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Tényleg, hogy van a kezed, kérdező?

Megszoktad a gipszet? Nem fáj már?

2014. máj. 16. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!