Lesz belőle bajom?
Figyelt kérdés
Már 3 anyajegyet lekapartam figyelmetlenül, és rothadtul parázom, hogy bőrrákot és nem akarok ebbe belehalni 13 évesen-en!!! Valaki linkejenbe valamilyen oldalt vagy valami... Nem akarok belehalni! :'(
Fiú létemre már ezerszer sírtam :-C
(nem egyszerre történt meg ez a lekaparás)
2014. ápr. 18. 21:50
1/5 anonim válasza:
Szia! Ne parázz, hanem menj el bőrgyógyászhoz, és beszéld meg vele. Miért kaparod le őket? Gondolom nem direkt. Ami veszélyes helyen van, beleakadhat valami vagy folyton hozzáér a ruha nyaka stb., azt a bőrgyógyász javaslatára, ha ő is veszélyesnek látja, ingyen leműtik.
2/5 Kovács Elu válasza:
szerintem is menj el a börgyogyászatra és szerintem egy erős krém biztos jót tenne neki ezért nem lehet börbetegséget kapni ne aggidj ilyen már velem is volt :)
3/5 A kérdező kommentje:
Tényleg köszi a nyugtatásokat. De nem tudom hogy mondjam a szüleimnek hogy ne akadjanak ki
2014. ápr. 18. 22:09
4/5 anonim válasza:
Egyszerűen. Nem kell félni a szüleidtől. Ők is csak jót akarnak neked, sőt ha elmondod, szerintem rögtön a bőrgyógyászaton fogtok kikötni! :) Ne félj! Lehet idegesek lesznek, de tudod a szülői aggodalmaskodás... a szeretet jele! :)
5/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem ne azt mondd a szüleidnek, hogy lekapartad, hanem hogy valamelyiket bántja a ruhád széle, és hogy meg kéne nézetni bőrgyógyásszal. Aztán majd a bőrgyógyásznak megmondod, hogy le is kapartál hármat, akkor már talán nem esnek pánikba a szüleid, ha hallják se. Vagy mondhatod, hogy nagyfiú vagy már, és egyedül szeretnél bemenni az orvoshoz, ők majd a végén jöjjenek csak be inkább. A lényeg, hogy az orvosnak mondd el pontosan, mi történt, mikor kapartad le stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!