Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » A fekvőgipszet úgy kell...

A fekvőgipszet úgy kell érteni, hogy WC-re sem tud (vagy nem szabad) kimenni vele az embernek?

Figyelt kérdés
Csak ágyban feküdni lehet vele egész nap?

2014. ápr. 13. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Rálépni nem lehet,de ha nagyon kell pl wc akkor fel lehet kelni. De rálépni akkor se lehet,csak ugrálva vagy fenéken csúszva vagy vmilyen módon ellehet jutni a-ból b-be.. (nekem volt járókeretem s ezzel 1 lábon ugráva sikerült.. )
2014. ápr. 13. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
S*ggen csúszva?? Nekem volt fekvőgipszem, csípőtől lefelé végig. Volt hozzá két szép mankóm, azokra meg az egészséges lábamra támaszkodva simán közlekedtem a lakásban.
2014. ápr. 13. 18:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a második írja. 2 tuti mankó aztán fekvőgipsszel is lehet hasítani a lakásban. Igaz elég sz@r érzés térd fölé gipszelt lábban WCn ülni, de ezt majd megtapasztalod xD
2014. ápr. 14. 02:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
1ső vagyok. Nekem csak térdig érő fekvő gipszem volt.(összesen 9 alkalommal). S az elején volt pár nap amikor nem volt járó keretem,akkor muszáj voltam eljutni wcre.
2014. ápr. 14. 08:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem volt fekvőgipszem, csípőtől lefelé végig. "

Úgy érted, combtőtől lefelé, nem?

Nekem kissrác koromban eltörött a combcsontom, derékig érő fekvőgipszben voltam. Felülni sem nagyon tudtam, nemhogy mászkálni, még mankóval sem.

2014. ápr. 14. 09:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, úgy értettem, hogy combtőtől.:) Nem tudom nekem ment a felülés, járkálás, bár ki kellett tapasztalnom hogy a legkényelmesebb mozogni, nem volt azért olyan egyszerű.

Ja, igen a wc-re ülés sem volt túl komfortos, pláne, hogy a lábamtól sajnos nem lehetett a wc ajtót sem becsukni nálunk, szóval nyitott ajtó mellett kellett végeznem a dolgaimat.:D

2014. ápr. 14. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!