Hogyan is van ez-műtéttel kapcsolatban? (a lényeg lent)
Holnap fognak megműteni. Tegnap meccsen a térdemben porcszakadást szenvedtem, ezt műti meg holnap a doki (artroszkópos).
Mire számítsak?
Mit válasszak altatást, vagy gerincbe kapott érzéstelenítőt? 18-at töltöm holnapután.
Milyen hosszú a műtét?
Mennyi ideig kell bent maradnom utána?
Mennyire fog fájni utána? (tudom, hogy egyénfüggő, de mégis)
Az orvosnak mennyit illik fizetni egy ilyen műtétért?
"Érdemes" félnem/izgulnom, vagy ez rutinműtétnek számít?
Röviden leírnám a tapasztalataimat:
tehát engem altattak miután felébresztettek üvöltöttem, sírógörcsöm volt és remegtem a fájdalomtól. Amíg a cső benne volt a térdembe szinte egyfolytában sírtam, pedig a legerősebb fájdalomcsillapítót kaptam, ami hozzáteszem mintha semmit nem kaptam volna.. másnap reggel kihúzták a csövet, na az is kegyetlen volt, ráharaptam egy fáslira közben, nagyon nagyon fájt tényleg. Viszont! Miután kiszedték, még kb. fél óráig fájt nagyon utána, minta kicserélték volna a lábam, alig fájt már, bírtam mogatni is stb. tehát elviselhetővé vált a fájdalom. 2 és félnapig tartottak bent. Igaz még 4 hétig mankót kell használnom, és nem léphetek rá mert porctörésem van, de már tényleg összesem lehet hasonlítani azt a fájdalmat amit most érzek azzal, amit a műtét után 1 napig éreztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!