Szoptatás alatt mi alkalmazható megeröltetett csuklóra?
Vagy 2 hete szenvedek, nagyon fáj a csuklóm. Valószínű megeröltettem, sokat cipeltem a lányom. A hüvelykujjam töve kiakad. A doki azt mondta fáslizzam, de azzal csak még rosszabb lett a helyzet. Ha mozgásban van, elviselhető, de ha megpihen, maga a pokol. Múlni viszont sehogy sem akar.
Szoptatok, szóval kenni sem kenetem akármivel.
Van valakinek valami jó tanácsa, mit tehetnék a javulásér?
Nagyon szépen köszönöm előre is!
Szia! Igaz, hogy már egy hónapos a történet, de előfordulhat, hogy még visszatér, ezért leírom én hogyan kezeltem.
Nekem először 3 éve jött elő (se picibaba, se erőltetés) egyik pillanatról a másikra. Ugyan ez volt nálam is, ha pihent akkor még jobban fájt, ezért eleinte nem rögzítettem, viszont ahogy telt az idő és nem múlt el muszáj voltam tenni valamit. Elkezdtem fáslizni, mégpedig olyan módon, hogy a hüvelyk ujjam is rögzítve legyen először csak a csuklómat. Így már jelentősen jobb volt, nem tudott mozogni és nem nyilalt bele a fájdalom. Aztán úgy éreztem hogy egyre feljebb "húzódik" a fájdalom és végül már az egész alkaromat be kellett kötnöm egészen a könyökhajlatig beleértve a hüvelykujjam is. Na ez volt az igazán jó megoldás, így voltam éjjel-nappal kb 2 hétig, feketenadálytő krémmel kenegettem közben és elmúlt. Aztán körülbelül egy fél évvel ezelőtt ismét előjött, ugyan azon a kezemen, ugyan az a fájdalom. Most már nem vártam, befásliztam hasonló módon az ujjam és a karom végig, viszont pihentetni nem tudtam tehát bekötött kézzel is tettem-vettem, nem múlt el... így a következő fázisba kellett lépnem, vettem egy kendőt és felkötöttem a kezem, hogy egyáltalán ne tudjam használni. Ez sokat segített, viszont azóta nem az igazi a kezem, fáj a csuklóm, vettem egy sínes rögzítőt, az fél éve az életünk része, abban létezem. Természetesen azóta már voltam orvosnál, természetgyógyásznál, ezer helyen. Mindezt azért írtam le, hogy ne járj így... menj el orvoshoz, ha teheted!
nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottad ezt velem. Igyekszem odafigyelni. Még fájdogál,de közel sem annyira,mint ezelőtt. Nagyon sajnálom, hogy így jártál. Remélem nekem nem lesz szövődménye!
Jobbulást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!