A kezem tele van utesekbol eredo lila zold sarga foltokkal. Hogyan tudnam mihamarabb eltuntetni?
Figyelt kérdés
Ismerosom kiserletezett hogy hany utes mire elzsibbad a kez..hat en lettem az aldozat..most per pillanat hideg borogatas van mind a 7 folton. 3 nap mulva lesz ballagasi fotozas es szeretnem ha eltunnenek. :((2014. márc. 22. 10:41
1/4 anonim válasza:
Ugyanabban a cipőben jársz mint én ! :) Csak nekem harcművészetből eredtek a foltok és az arcomon volt :) hát nem tűnt el, de le alapozóztattam, egy lány osztálytársammal
2/4 anonim válasza:
A fekete nadálytő krémet szokták javasolni, de csodát az sem művel.
3/4 A kérdező kommentje:
kér. :S devégülis 7-ből 3-4-et elhalványítottam csak pont azokat amiket eltakar a blúz. :S a jegesést abbahagytam mert nemakarok izomgörcsöt. most lóbarzsamozom.. reméljuk nem lesz benne a képbe a kezem..
2014. márc. 22. 13:11
4/4 anonim válasza:
a feketenadálytő krém jó. van feketenadálytő+árnika krém, asszem naturlandos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!