Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mitől fáj a térdem?

Mitől fáj a térdem?

Figyelt kérdés
Voltunk orvosnál is vele de azt mondta jeggeljem és kenjem és elmúlik de nem így lett. Itt a kép, hogy melyik része fáj kicsit meg is van püffedve a másikhoz képest és már régóta fáj. [link] Taekwon-dot sportolok de szabadídőmbe focizok a barátaimmal.

#Térd-fájdalom
2014. márc. 15. 17:00
 1/1 anonim válasza:

Szerintem a kenőcs a legjobb megoldós, próbálj meg valamilyet még. Mondjuk medhirud, az lelohasztja a duzzanatokat, és orvosi pióca is van benne, csak ajánlani tudom, nekem segített. Esetleg még fekete nadálytő, még az is jó tud lenni. Ezek segítettek nekem, bár én kificamítottam a bokám, de az is be volt dagadva, a lényeg, hogy segítettek.

Az hogy mitől fáj, meg nem mondanám, lehet hogy csak megrándult. Igazából, most nem azért, mert hogy öreg lennél, vagy valami, de az időjárás is hozzájárulhat. Elestél, neki ütötted valaminek, vagy csak hirtelen mozdultál. Valamelyik...

2014. márc. 16. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!