Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ha egy sportolónak eltörik a...

Ha egy sportolónak eltörik a csuklója, akkor kb. mennyi ideig nem tud majd sportolni?

Figyelt kérdés
csuklótörés,sportsérülés
2014. márc. 5. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:

kérdés, hogy mit sportol, mert ha focizik mondjuk, akkor gipszben is tud játszani, de ha teniszező, akkor már teljesen más a helyzet

emellett a törés milyensége is jelentős tényező, kell-e műteni, csavarozni vagy elég gipszelni, sérültek-e a szalagok is vagy sem

a sportorvos tud pontos választ adni a felépülés ütemét illetően

2014. márc. 5. 14:38
 2/4 anonim ***** válasza:
A teljes gyógyulás után is van még várakozási idő. Néhány hónap, akár fél év kihagyás is lehet.
2014. márc. 5. 15:47
 3/4 A kérdező kommentje:

1# válaszoló:

hogyha kosárlabdázik,röplabdázik vagy kézilabdázik az illető,és csak gipszelni kell.

2014. márc. 5. 17:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem szilánkosra törött a csuklóm, műtötték is, de gipsszel lovagoltam ugyanúgy, meg táncra is mentem:D (társastánc)

/és semmi baja nem lett/

2014. márc. 8. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!