Ha egy sportolónak eltörik a csuklója, akkor kb. mennyi ideig nem tud majd sportolni?
Figyelt kérdés
csuklótörés,sportsérülés2014. márc. 5. 14:33
1/4 anonim válasza:
kérdés, hogy mit sportol, mert ha focizik mondjuk, akkor gipszben is tud játszani, de ha teniszező, akkor már teljesen más a helyzet
emellett a törés milyensége is jelentős tényező, kell-e műteni, csavarozni vagy elég gipszelni, sérültek-e a szalagok is vagy sem
a sportorvos tud pontos választ adni a felépülés ütemét illetően
2/4 anonim válasza:
A teljes gyógyulás után is van még várakozási idő. Néhány hónap, akár fél év kihagyás is lehet.
3/4 A kérdező kommentje:
1# válaszoló:
hogyha kosárlabdázik,röplabdázik vagy kézilabdázik az illető,és csak gipszelni kell.
2014. márc. 5. 17:34
4/4 anonim válasza:
Nekem szilánkosra törött a csuklóm, műtötték is, de gipsszel lovagoltam ugyanúgy, meg táncra is mentem:D (társastánc)
/és semmi baja nem lett/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!