Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Valami volt a fejemen (anyajeg...

Valami volt a fejemen (anyajegy szerintem) és elkapartam mi lesz most többi lent?

Figyelt kérdés
végig simogattam a kezemet a fejemen és ériztem egy nagyon erős és éles fájdalmat mintha egy szikra pattant volna oda, van egy kis dudor de nemtudom mi lehet az és most enyhén fáj de egy olyan hasító és éles fájdalom volt, mi volt az anyajegy a fejemen van és ott ahaj nem látom mit csináljak és ah anyajegy és elkapartam?
2014. febr. 28. 20:23
 1/4 anonim válasza:
Rákos leszel.
2014. febr. 28. 20:36
 2/4 A kérdező kommentje:
ez komoly?
2014. febr. 28. 20:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez biztos anyajegy volt! Tudom már a helyét és ott egy nagy anyajegy volt, viszont amikor simogattam a fejem mert viszketett éles fájdalom mintha lekapartam volna, de még mindig ottvan hisz érzem hogy ott a dudor most lesz valami bajom tőle?
2014. febr. 28. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem xd... Lehet pattanás nem? :D

Semmi bajod nem lesz én is véletlen kaptam már bele -.- xd

2014. aug. 9. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!