Összevart fejsérüléssel kapcsolatos tapasztalatok?
Hajat mosni nem lehet varratszedésig.
De valahogy pl. vizes szivaccsal átttisztogathatom a többi részét a hajamnak?
Vagy ti mit csináltatok ilyenkor?
Meg csúnya a seb, ahol összevarrták, ott egy kis részen le is van borotválva, a hajam rövid, nem ér rá, hogyan mutatkozzam így kötés nélkül?
Hát, nem tudom, hogy neked hol van a sérülésed, de mikor nekem volt, akkor azt mondták, hogy varratszedésig hagyjam békén (ezt te is írtad). A legjobb ha mindenhogy békén hagyod. Ha elkezded tisztogatni, meghúzódhat a bőr és az kellemetlen lehet. Nem tudom, hogy meg tudod-e oldani, de a legjobb ha nem csinálsz semmit és ha zavar akkor nem mész sehova. Na ezt persze, csak mondani könnyű. Én egy kalappal oldottam meg a dolgot. Akik tudják mi történt, azok nem fognak szekálni, hogy miért van rajtad egy kalap, a többieket meg le kell szarni.
Szerintem nem baj ha valahogy tisztogatod a hajad, csak óvatosan. A seb környékét kerüld el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!