Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Fekete varr, rák?

Fekete varr, rák?

Figyelt kérdés

Infralámpával gyógyítgattam egy hegem, nagyon szépen haladtam, egyre halványabb lett.

Tegnap előtt viszont a szokásos procedúra után, megjelent egy fekete vízhólyag, másnap kilyukasztottam.

Most egy fekete varr szerű cucc van a hegem közepén.

[link]

úgy néz ki mint a 8 vagy 13as kép.

Már kértem időpontot holnapra bőrgyógyászhoz. Igazából már majdnem biztos vagyok benne hogy rák, utánaolvastam sok jel arra mutat hogy a legrosszabb féle bőrrákom van.

Valahogy éreztem hogy ez lesz, nemtudom jól megfogalmazni de valahol már felkészültem egy hasonló tragédiára. Túl jó és könnyű volt eddig az életem.

Ha nem úszom meg és sugárkezelés kell, semmiképp nem vállalnám. Úgy is max csak pár évet húznék ki még.

Inkább kender olajban gondolkozom, ami sajnos hazánkban nem éppen legális dolog, szóval érdemes lenne kijutni külföldre.

Szüleimet még nem vontam be.

17/f

2014. febr. 13. 19:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!