Milyen sérülés ez?
Figyelt kérdés
Jógázok már elég régóta, és többször előfordult, hogy megsérültem, de egyik sem volt súlyos. Általában néhány hét alatt elmúltak a sérülések tünetei. Kicsivel több mint egy hónapja viszont történt egy sérülés, ami még mindig ugyan úgy fáj, és semmit sem enyhült. Be sem tudom azonosítani, hogy vajon mi történhetett. Hanumanasana-t gyakoroltam (spárga) és az egyik mély kilégzés után egészen belelazultam, amikor a bal lábamban, az ülőcsont alatt tompa pattanó hangok voltak. Megijedtem, ezért kiszálltam a pózból. Fájdalmat nem éreztem egyáltalán, ezért folytattam a gyakorlást, majd másnap reggel tompa fájdalmat éreztem, amikor kiszálltam az ágyból. Álláskor üléskor, járáskor nem fáj, viszont, amikor egy kisebb nyújtásba kerül az a terület, akkor élesen fáj, kicsit nyilal, mintha nagyon bemerevedett volna az a terület, közvetlenül az ülőcsont alatt. Voltam orvosnál, aki azt mondta, hogy részleges szalagszakadás, de mondtam neki, hogy egyébként nem fáj, nem kékült be, és csak akkor érzem, amikor egy bizonyos helyzetbe kerül. Végül csak annyit javasolt, hogy kenegessem. Kenegetem is, de nem érzem, hogy jobb lenne. Több mint egy hónapja történt. Mi lehet ez?2014. febr. 12. 14:34
1/2 anonim válasza:
Dehat megmondta a doki, hogy reszleges szalagszakadas....
2/2 A kérdező kommentje:
Tudom, de a részleges szakadás bekékül, és megkeményedik az a terület és azonnal jelentkezik a fájdalom, nem egy nap múlva, és nem csak akkor fáj, amikor az a terület nyúlik. És ezt neki is mondtam, de arra nem reagált semmit.
2014. febr. 12. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!