Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Elfagyott egy helyen a lábujja...

Elfagyott egy helyen a lábujjam mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy kis pontos a lábujjam elfagyott. Fáj stb Van rá valami krém vagy ilyesmi?
2014. febr. 10. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
A hűtőládában aludtál?
2014. febr. 10. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire súlyos, de ne vedd fél vállról. Ha elfagy az ér, le is vághatják. Valakitől kérj segítséget.
2014. febr. 10. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy orvostól.
2014. febr. 10. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
fagyásra a legjobb házi gyógymód: végy két lavórt... egyikbe jéghideg, másikba olyan forró vizet önts, amit csak elbírsz... (és nem forrázod a fagyás után le :) )nah ha ez megvan... 10-20 másodperc hideg víz, utána 10-20 másodperc forró víz.. és így tovább.. váltogatni amíg bele nem fáradsz :)) beindítja a vérkeringést... nekem is fagyott már meg egész lábfejem... mamám testvére hozta a két lavórt és ezt csináltatta velem.. azóta semmi gondom :) nem kellett levágni.. de még csak orvoshoz se kellett mennem vele... az öregek tudtak valamit...
2014. febr. 10. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezt a fenti módszert azért sokszor ne alkalmazzuk nem? Reuma kedveli az ilyesfajta hőmérséklet változásokat úgy tudom.
2014. febr. 10. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:
ezt nem tudom... egyszer alkalmaztam akkor...(20 évvel ezelőtt) többször nem kellett...
2014. febr. 10. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire súlyos a fagyás. Ha elhalt a szövet, akkor az sebészet, mert komolyabb bajod is lehet belőle.
2014. febr. 10. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!