Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi történt az ujjamal? Orvosho...

Mi történt az ujjamal? Orvoshoz kéne mennem? Fontos.

Figyelt kérdés
Nos az van hogy tegnap délután kézi edzésen belenyultam a labdába és a kisujjam eléggé fájt de nem foglalkoztam vele, játszotam tovább. Ma reggelre bedagadt és piros lett. Mozgatni egy kicsit tudom de teljesen kinyujtani és teljesen 'bezárni' viszont nem tudom. Mit csináljak? Megmutassam egy orvosnak? értelems válaszokat.koszi
2014. jan. 28. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze,hogy mutasd meg sebészeten. Lehet egy törés is,ha szerencséd van csak zúzódás.
2014. jan. 28. 14:29
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ..de most viszont ugy van hogyha kinyujtom igy egyszerre az osszes ujjamat akkor minden ujjam egyened a kisujjam pedig gorbe tehát nem tudom kinyujtani. tehát akkor sebészet?
2014. jan. 29. 14:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen,az.
2014. jan. 29. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!