Térd röntgen csináltak és mit jelen ez a lelet?
Figyelt kérdés
14 éves fejjel kissé nehéz meg értenem mit jelent.
Orvosnak megmutatni pedig csak egy jó hét múlva tudom és azért addig szeretném megtudni hogy mit is jelent.
2014. jan. 22. 10:48
1/6 anonim válasza:
A csontok elnevezéseit én sem értem de, valami féle csontritkulást vagy kopást említ. A "felritkulás" szóból gondolom.
Milyen tüneteid vannak? Fáj a térded?
Nekem enyhe térdkalács kopásom volt, de gyógyszerrel korrigálható volt. Glukozamin tartalmú készítményt szedtem.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen nekem is fáj a térdem.
2014. jan. 26. 12:37
3/6 anonim válasza:
Majd szólj hogy mit mondott az orvos, kiváncsi vagyok.
4/6 A kérdező kommentje:
+ db ciszta van a térdemen. 2 a bal-on és 1 a jobbon.De elvileg meggyógyul magától csak sok idő és kímélni kell.
2014. febr. 4. 15:35
5/6 A kérdező kommentje:
*3 db
2014. febr. 4. 15:35
6/6 anonim válasza:
Ilyesmirol meg nem is hallottam, marmint hogy térdben is alakulhat ki ciszta. Mindenesetre jobbulást kívanok. Fiatal vagy még, helyrejössz.
Köszi hogy megosztottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!